Luomme kulttuuriamme yhdessä latinalaisina, yhteisössä ja vuoropuhelussa. Kulttuuri ei ole staattista ja tiedämme, että se on liikkuva, muuttuva, kasvava asia.

Latinalaisina saamme luoda kulttuurimme yhdessä, yhteisössä ja vuoropuhelussa. Tiedämme, että kulttuuri on liikkuva, muuttuva, kasvava asia eikä se ole staattinen!

Joten kun sanon “kulttuurisi on voimavara”, mitä tarkoitan? Tarkoitan, että sinun on luotava yksilöllisesti yksilöity latina-identiteetti, koska kuka olet latina, on sinulle ainutlaatuinen … Ja vaikka valitsetkin sen luomisen, se tuo sinulle voimaa ja mahdollisuuksia.

Suomalaiset juhlapyhät

Saatat olla se, joka kasvoi köyhäksi tai kasvoi suhteellisen varakas. Voit olla joku, joka varttui puhuen espanjaa … tai ei. Voit olla latina, jolla on mustat hiukset ja ruskeat silmät tai vaaleat hiukset ja siniset silmät. Voit olla katolinen tai voit seurata mitä tahansa monista erilaisista henkisistä poluista. Saatat olla homo, suora tai transsukupuolinen.

Latinalaisena sinulla on monipuolinen ryhmä naisia, jotka jakavat tämän “tittelin” kanssasi. Olet ainutlaatuinen, hämmästyttävä ja upea. Ja näet maailman eri näkökulmasta. Sinulla on silmä, jonka avulla voit nähdä valtavirran ulkopuolella, riippumatta menneisyydestäsi.

Latinalaisena ymmärrät tietyt asiat ja näet useammalla kuin yhdellä linssillä, mitä tarkoittaa liikkua tässä maailmassa, tässä kulttuurissa, tässä maassa.

En * ehdota *, että meillä kaikilla on samat poliittiset vakaumukset, samat tausta- tai yhteisösuhteet, samat kokemukset, eikä varmasti samat mieltymykset ja etuoikeudet. Sanon vain, että meillä on ryhmänä mahdollisuus luoda enemmän YHTEISTÄ kuin pystymme yksilöinä.

Latinalaisena, kun kävelet ammatillisessa ympäristössä, tulet mukaasi erityisominaisuuksiasi ja ne ovat sinun osasi, koska olet latina, riippumatta siitä, mitkä kokemuksesta sinulle on.

tiiminjohtajan käsikirja

Sinä latinalaisena jaat muiden naisten kanssa tietyn jotain, ja joskus meidän on valittava, mikä siitä tulee …

Joten miettiä, mitä latinalaisuus tarkoittaa sinulle, ja tutkimme kulttuurin ajatusta ja miten se parittuu vahvuustemme kanssa koko tämän kuukauden ajan.

Sinulla on vahvuuksia, joita et ehkä edes tajua, vahvuuksia, joita et ehkä ole vielä hyödyntänyt. Ja ne, jotka eivät arvosta Latinidadin ajatusta, kaipaavat valitettavasti vahvuuksia, jotka ne tuovat pöydälle, ja mitä he voivat tarkoittaa vahvemmalle, elinvoimaisemmalle ja taitavammalle yhteisölle Yhdysvalloissa, kun tuomme kulttuuriset, henkiset ja fyysiset voimavaramme kantaa maata, joka ei aina arvosta jakamiamme lahjoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *