Eurooppaan matkustaminen kokemaan kulttuuria on hieno matka perheelle. Matkavakuutus voi kattaa sinut suunnittelemasi seikkailusta riippumatta.

Seuraavan perheloman suunnittelussa ei todellakaan ole nykyisen kaltaista aikaa! Niille, jotka asuvat helposti Euroopan nautinnon päässä, vaihtoehtoja on monia ja erilaisia, ja perheelle sopivia erinomaisia kokemuksia on paljon. Matkavakuutus on tietysti erittäin tärkeä ominaisuus, joka on otettava huomioon matkalla, mutta ennen kuin teet päätöksiä vakuutuksesta, sinun on kynnettävä tarkalleen mihin olet menossa ja mitä aiot tehdä.

Euroopassa on niin paljon vierailukohteita, ehkä paras tapa lähestyä päätöstä on miettiä, mitä sinä ja perheesi haluat lomaasi. Lähdeohjeeksi, jos etsit taidetta ja kulttuuria, mene Ranskaan, Italiaan, Itävaltaan tai Saksaan tai jos haluat jotain enemmän ulkona-y ja seikkailunhaluista, harkitse Suomea tai Italiaa.

Taide ja kulttuuri

Ei ole yllättävää, että Euroopan unionin taiteen ja kulttuurin suuret aseet ovat kaikki melko lähellä toisiaan. Jos haluat kiertää useampaa kuin yhtä maata etsiessään taiteita Euroopassa, varmista, että perheen matkavakuutuksesi kattaa kaikkialla, johon aiot käydä. Voit suunnata Ranskaan ja Italiaan tutkimaan kuvataiteita käymällä Louvressa ja Uffizi-gallerioissa Pariisissa ja Firenzessä; Voit myös suunnata Eiffel-torniin ja Italiassa etsiä akatemialta Davidia. Voisit heilua alas Roomaan nauttiaksesi muinaisista kulttuuritoiminnoista ja kohteista ennen kuin hyppäät Venetsiaan vaeltaakseen kaduilla, joilla tiet ovat vesiväyliä. Jos perheesi rakastaa musiikkia, Itävalta on Mozartin syntymäpaikkana ihanteellinen ja sillä on niin paljon musiikkihistoriaa, että se voisi pitää sinut viihdyttävänä viikkojen ajan. Jos vanhemmat lapset haluavat jotain hieman nykyaikaisempaa ja viileämpää, Berliini on ilmoitus. Katutaide- ja kulttuurimaisema on vertaansa vailla, ja he tuntevat olonsa kylmäksi vain oleessaan kaupungissa! Siellä ollessasi voit vierailla myös monissa erinomaisissa museoissa, Babylonin portilla ja kuuluisassa Nefertitin rintakuvassa.

Seikkailulomat

Jos perheesi on vähemmän kulttuurista ja enemmän seikkailusta, älä huoli; sinulla on vielä paljon vaihtoehtoja. Ole kuitenkin tietoinen siitä, että perheen matkavakuutuksesi ei välttämättä kata äärimmäisimpiä aktiviteetteja ja joudut saamaan erityisen suojan kaikesta sellaisesta – ennen lähtöä.

Suomi on erinomainen paikka mennä ulkona seikkailuun, ja sen joet ja upea erämaa tekevät upeasta lomakokemuksesta. On todellinen ilo tutustua Suomen jokiin – ratsastaa koskella ja ottaa mukaan upeaan maisemaan. (Varmista jälleen, että jos suunnittelet koskenlaskua koskien koskenlaskua, olet ilmoittanut siitä perheen matkavakuutuksessa.)

Jos haluat mieluummin pysyä kuivalla maalla, pyöräily tai patikointi Italian Dolomiiteissa on toinen hieno vaihtoehto. Kesäisin täällä kulkevat polut ovat täydellisiä maastopyöräilyyn ja kävelyyn, ja voit varata opastetun kierroksen tutkimaan kaikkea, mitä tällä viehättävällä alueella on tarjota.

Ei ole käytännössä mitään rajoituksia mahdollisuuksille, joita Eurooppa tarjoaa perhelomalle – minne menet ja mitä teet, on täysin sinun valintasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *